Christensson & Roth Advokater söker biträdande jurister

Christensson & Roth Advokater grundades 2001 och är en affärsjuridisk byrå med huvudsaklig inriktning på obeståndsrätt. Därutöver företräder advokatbyrån klienter inom bolagsrätt, tvistelösning, fastighetsrätt, arbetsrätt m.m.

 

Vem är du?
Vi söker både dig som är nyutexaminerad samt dig som har två till tre års arbetslivserfarenhet efter examen. Som person är du ambitiös, engagerad, effektiv och nyfiken på att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har ett intresse för affärer, trivs i konsultrollen samt inser vikten av god service.

 

Vad erbjuds du hos oss?

Som biträdande jurist arbetar du nära byråns samtliga delägare. Du erbjuds ett varierande arbete med högt tempo. Du kommer företrädesvis att arbeta med obeståndsrätt, som är vårt kärnområde, men kommer även att fördjupa dig inom byråns övriga verksamhetsområden.

 

Du kommer redan från början att erbjudas en tjänst med stort ansvar och självständighet. Vi värdesätter kompetensutveckling och anställda erbjuds fortbildning inom våra specialområden samt kontinuerlig handledning av byråns delägare. Vi värdesätter ett öppet arbetsklimat samt utbyte av erfarenheter internt.

 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansökningsprocessen

Skicka in din ansökan (CV, personligt brev, betyg samt övriga relevanta underlag) till Helena Ståbi, helena.stabi@crlaw.se, som även svarar på frågor om tjänsten. Urval sker löpande varför du ombeds att skicka in din ansökan så snart som möjligt.